beats by dre cheap

Mojih pet

Taman se spremam da napišem zakašnjeli novogodišnji post, kad ono kletva poharala blogger ba pa i mene pozitivna proklela. Pa kud svi blogeri, tu i Štefica ...

 

1.Ne razlikujem lijevu i desnu stranu (i nisam jedina, nađoh u tuđim kletvama!). Koliko god ja kontala kojom rukom pišem, na kraju uvijek pogriješim. Al se zato sa 'tamo,ovamo, gore i dolje' snalazim savršeno. Vrlo jasno, jednostavno i logično.

 

2. Potpuni sam ovisnik o TVu. Sreća pa nam kablovci pustiše Discovery chanell i National Geographic, pa nešto pametno izađe iz toga. Al inače  sve serije gledam Ove američke, sapunicama se koliko-toliko uspješno opirem. Pardon, lažem, Lost nikako ne uspijevam da provarim. Ponekad se uživim toliko da postane malo ... zabrinjavajuće. Mašta radi svašta ... a to nas dovodi do treće stavke:

 

3. Imam jako jako jako razvijenu maštu. Uvijek imam već pripremljen scenario, nebitno o čemu se radi. Druga je stvar što nikad ništa ne ispadne kako ja to zamislim. Bar sam naučila da podnosim razočarenja. Specijalna ponuda ...

 

4. Pričam sama sa sobom. Uglavnom se trudim da ne bude naglas, al omakne se. Tačnije imam svoje imaginary friends u glavi, pa komuniciram sa njima. Bar mi nije dosadno, uvijek imam s kim da razgovaram.

 

5. Nikad ne pričam neke svoje stvari. I niko me ne poznaje baš do kraja. Ne podnosim kad me analiziraju, razumiju, suosjećaju, klimaju glavom ... Svoje brige sama rješavam!

 

Eto toliko. Ostavljamo nešto i za sljedeće postove. A proklinjem sweeteuphoriju. Dosta od mene. Aj ćao!

U iščekivanju ....
http://steficacvek.blogger.ba
11/01/2007 00:24